Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club opnieuw topfavoriet voor de titel: “Maar die kanttekening moet je maken”

Snelders ziet Club-speler als lichtpunt van de Play-Offs Normale niveau overstegen

Club Brugge mag vanaf vanavond zijn titel in de Jupiler Pro League beginnen verdedigen. Veel waarnemers verwachten dat Blauw-Zwart een goede kans maakt om daarin te slagen. Ook voor Eddy Snelders is Club dit seizoen opnieuw topfavoriet voor de titel.

“De kern is grotendeels behouden, de trainer is gebleven. De basis is zelfs nog iets verbreed met onder anderen Pina, Limbombe, Van Rhijn die Meunier is komen vervangen. Het is de ploeg die in principe haar titel kan en moet verlengen”, stelt hij bij Sporza.

“We moeten wel meteen de kanttekening maken dat de transferperiode nog een maand duurt. Bij alle clubs zijn er sterkhouders die links of rechts nog in onderhandeling zijn. Nu wordt misschien gezegd: “het is onmogelijk dat zij vertrekken”, maar in een maand kan er veel gebeuren. Er zullen nog ploegen gewicht bijkrijgen of gewicht verliezen.”

“Op dit moment is Club wel de meest uitgebalanceerde ploeg. Iedereen kent het tactisch systeem van Preud’homme en dat gaat leiden tot een ploeg die goed georganiseerd en gesloten kan voetballen. Het zal opnieuw een serieuze gooi doen naar de titel.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws