Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club mikt op doelman uit de Jupiler Pro League’

'Club mikt op doelman uit de Jupiler Pro League'

Club Brugge beschikt met Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese en Jens Teunckens over drie goeie doelmannen. Desondanks zou Blauw-Zwart toch nog graag een extra goalie aan zijn spelerskern toevoegen. Daarvoor denkt Blauw-Zwart aan een sluitstuk uit de eigen competitie.

Na het vertrek van Michaël Cordier naar La Louvière fungeert de jonge en onervaren Teunckens momenteel als derde doelman in Jan Breydel. Eerder trok Club aan de mouw van Darren Keet (ex-KV Kortrijk), maar die keerde terug naar thuisland Zuid-Afrika (Bidvest Wits).

Intussen heeft Blauw-Zwart zijn oog op Wouter Biebauw laten vallen. De 32-jarige doelman van KV Oostende kwam afgelopen seizoen 11 keer in actie voor de Kustboys, maar moet met de komst van Silvio Proto vrezen voor nog minder speelgelegenheid. Didier Ovono zou volgens Het Laatste Nieuws immers gezien worden als de doublure van de ex-doelman van Anderlecht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws