Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club mag op stage mogelijk nog twee nieuwe spelers verwelkomen’

'Club Brugge, Anderlecht en Standard strijden om aanvaller'

Club Brugge trekt zondag net zoals de voorbije jaren naar Garderen om er zich helemaal klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Mogelijk sluiten in de loop van de week daar nog enkele spelers aan bij de selectie van Michel Preud’homme.

De eerste zou wellicht Tomas Pina zijn. De Spaanse middenvelder van Villarreal staat al een tijd dicht bij Club Brugge. Volgens Het Nieuwsblad kan de transfer bijna niet meer fout lopen en zal maandag normaal gezien alles afgerond worden.

Maar mogelijk mag Preud’homme nog een nieuwkomer verwelkomen, want ook een nieuwe rechtsachter is onderweg, weet Het Laatste Nieuws. Die is ook nodig, want door het vertrek van Davy De fauw en binnenkort ook Thomas Meunier blijft enkel Dion Cools nog over op die positie. Een naam kon de krant wel nog niet plakken op de nieuwe rechtsback.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws