Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club kreeg ook voor deze sterkhouder al aanbiedingen binnen’

Preud'homme Af en toe ben je verplicht om een speler te laten gaan

Voorlopig bleef het bij Club Brugge nog relatief stil wat transfers betreft, maar in de komende weken lijkt er wel het één en ander op til te staan. Ook langs uitgaande zijde, waar Thomas Meunier sowieso zal vertrekken. Maar ook voor andere sterkhouders is er interesse.

Zo werden de voorbije maanden spelers als Björn Engels, Abdoulay Diaby en Stefano Denswil al in verband gebracht met buitenlandse clubs, maar Het Nieuwsblad weet dat ook Hans Vanaken op interesse kan rekenen. Club zou zelfs al enkele aanbiedingen voor de Limburger binnengekregen hebben.

Club heeft echter geen enkele intentie om zijn spelmaker al na één seizoen te laten vertrekken. Het zou zelfs zijn middenveld juist nog willen versterken. Behalve Tomas Pina, die maandag zou moeten tekenen, zou Club nog een centrale middenvelder willen aantrekken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws