Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club informeert bij Argentijnse middenvelder’

'Club informeert bij Argentijnse middenvelder'

Naast een concurrent voor Simons en een vervanger voor de zo goed als zeker vertrekkende Meunier, is een back-up voor Vormer iets waar Club naar uitkijkt op de transfermarkt. Een Zuid-Amerikaanse optie lijkt daarbij mogelijk te zijn.

De Argentijn Lucas Parodi is actief in zijn land bij Club Atlético Belgrano en staat volgens Día a Día niet meer bovenaan de plannen van zijn coach. Zijn ploeg stelt ook alles in werking om Matias Suarez terug te halen bij Anderlecht waardoor er ruimte is voor de middenvelder om te vertrekken.

Día a Día meent te weten dat Club naar hem geïnformeerd heeft, en dat hij ook eventueel naar een Griekse ploeg kan vertrekken. De 25-jarige Argentijn staat bekend als een dribbelvaardige speler die graag diepgang zoekt maar zijn verdedigende taken niet verwaarloost.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws