Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club heeft opvolger Thomas Meunier in het vizier

Club heeft opvolger Thomas Meunier in het vizier

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar het was wachten tot afgelopen zondag vooraleer de transfer van Thomas Meunier naar PSG officieel in kannen en kruiken was. De afkoopsom in zijn contract maakte het voor Club onmogelijk om zijn rechtsachter nog langer in Jan Breydel te houden. Intussen zoekt Blauw-Zwart naar een opvolger.

Door het vertrek van Meunier (PSG) en De fauw (Zulte Waregem) is Dion Cools de enige overgebleven rechtsachter in de Brugse A-kern. Vincent Mannaert benadrukte onlangs nog dat Club sterk gelooft in de kwaliteiten van Cools en dat er met die redenering in het achterhoofd gezocht wordt naar concurrentie op de rechtsback.

Daarbij heeft Club zijn oog laten vallen op Antonio Barragan, een 29-jarige Spanjaard die sinds 2011 voor Valencia uitkomt. Eerder droeg hij het shirt van Deportivo La Coruña en Real Valladolid. “Het klopt dat er veel interesse is voor Antonio”, citeert Het Nieuwsblad zijn makelaar Alvaro Torres. “Club Brugge? Ik sta met hen in contact voor meerdere van mijn spelers.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws