Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club-doelman wordt naar de uitgang begeleid’

'Club-doelman wordt naar de uitgang begeleid'

Club Brugge hield zich tot dusver gedeisd op de transfermarkt, maar haalde met Tomas Pina wel transferdoelwit nummer één binnen. Komende weken wordt ook een nieuwe rechtsachter en eventueel een flankaanvaller verwacht in Jan Breydel. En ook op uitgaand vlak staat er wellicht nog wat te gebeuren.

Zo ziet het ernaar uit dat Sokratis Dioudis geen toekomst meer heeft bij Blauw-Zwart. De 23-jarige Griek mocht al 24 keer op de Brugse bank plaatsnemen, maar vergaarde nog geen speelminuten bij Club Brugge. Afgelopen seizoen werd dan ook beslist om het sluitstuk uit te lenen aan het Griekse Panionios.

Daar groeide Dioudis uit tot eerste doelman en keepte hij een goed seizoen. Desondanks lijkt hij bij Club zijn kans niet meer te krijgen. Met Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese en Jens Teunckens ligt de pikorde van de eerste drie doelmannen immers al vast. Volgens Het Laatste Nieuws voert Dioudis momenteel gesprekken met diverse Griekse clubs en is het zo goed als zeker dat hij terug naar zijn thuisland keert. De onderhandelingen met Asteras Tripolis zijn het meest concreet.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws