Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wil nog een extra doelman aantrekken’

'Club Brugge heeft zijn tweede zomertransfer beet!'

Club Brugge rondt wellicht met Anthony Limbombe heel snel zijn derde inkomende transfer van de zomer af, maar daarna ziet het er niet naar uit dat er nog veel nieuwelingen zullen bijkomen. Blijkbaar zou Club wel nog denken aan een nieuwe doelman.

Tegenover Kick Off Magazine geeft de manager van Darren Keet immers aan dat hij met Club onderhandelt. “We praten met Bidvest Wits en met Club Brugge. Die gesprekken zullen vandaag (vrijdag, nvdr) afgerond worden. We zullen aan Wits of Brugge bevestigen op wie onze keuze valt”, geeft Shawn Bester, die belangen van de Zuid-Afrikaan behartigt, aan.

Keet is op dit moment een vrije speler, nadat zijn contract bij KV Kortrijk deze zomer niet verlengd werd. De 26-jarige speelde vijf jaar in het Guldensporenstadion en kwam in die periode aan 128 wedstrijden in de Jupiler Pro League.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws