Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge weigert bod van 12 miljoen euro op José Izquierdo

Club Brugge weigert bod van 12 miljoen euro op José Izquierdo

De doelstelling van Club Brugge tijdens de huidige zomermercato is heel erg duidelijk: de kampioenenploeg van vorig seizoen samenhouden. Enkel met een vertrek van Thomas Meunier werd – door de afkoopsom in zijn contract – rekening gehouden. Alle andere sterkhouders wil Blauw-Zwart graag in Jan Breydel houden.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Club een monsterbod op José Izquierdo afgewimpeld. Hamburg had toen Michel Preud’homme en zijn manschappen op zomerstage in Garderen vertoefden maar liefst 12 miljoen euro veil voor de Colombiaanse sneltrein, maar ving bot.

Indien Club akkoord was gegaan met het bod van Hamburg, kon er in minder dan 2 jaar tijd meer dan 8 miljoen euro winst geboekt worden. Cashen lijkt momenteel echter niet aan de orde bij Blauw-Zwart. De titel verlengen en verrassen in Europa, dat is wat meer dan ooit telt. “Ik ben ervan overtuigd dat er nog rek op zit”, aldus de woorden van CEO Vincent Mannaert.

Hamburg heeft alternatief al beet

De misgelopen transfer naar de Bundesliga zou begin deze maand niet in goede aarde gevallen zijn bij Izquierdo. Toch blijft Club – voorlopig althans – de aanbiedingen voor zijn goudhaantje afwijzen en probeert het de 24-jarige flankspeler met man en macht te overtuigen om nog een jaartje langer te blijven op Olympia.

Thomas Meunier wordt daarbij als voorbeeld aangehaald. De rechtsachter speelde maar liefst 5 seizoenen in Jan Breydel en versierde deze zomer een droomtransfer naar PSG. Intussen vond Hamburg met Filip Kostić (voor 14 miljoen euro overgekomen van Stuttgart) alvast een alternatief voor Izquierdo. Tot slot werd er ook een miljoenenbod op Stefano Denswil geweigerd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws