Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge lijkt Lombaerts te mogen vergeten na monsteraanbieding Anderlecht

Club Brugge lijkt Lombaerts te mogen vergeten na monsteraanbieding Anderlecht

Vincent Mannaert bevestigde onlangs dat hij elk jaar eens polst naar Nicolas Lombaerts. En toen de 31-jarige toekomstige papa vertelde dat hij graag dichter bij huis wil voetballen en daarvoor bereid is loon in te leveren, werd de centrale verdediger van Zenit Sint-Petersburg plots een interessante transferpiste. Al lijkt de komst van de Rode Duivel naar Jan Breydel intussen wel erg onwaarschijnlijk. 

Zolang Bjorn Engels, Stefano Denswil, Benoît Poulain en Brandon Mechele bij Club Brugge vertoeven, zal Blauw-Zwart niet in actie schieten voor Lombaerts. Bovendien is Anderlecht – dat volop op zoek is naar een linksvoetige verdediger die centraal en op de flank kan spelen – een versnelling hoger geschakeld om de ervaren speler naar de Jupiler Pro League te halen.

Zo zou Paars-Wit Lombaerts een loonvoorstel van meer dan 1,7 miljoen euro bruto gedaan hebben. Naar Belgische normen is dat een absoluut monstersalaris. Hoewel de Rode Duivel in Rusland een meervoud van dat bedrag opstrijkt, is hij volgens HLN gecharmeerd door de financiële inspanning van Anderlecht.

Mocht Lombaerts effectief voor een terugkeer naar België kiezen, dan lijken de kansen van Club Brugge bij deze aanzienlijk – zo niet geheel – geslonken. Zo moest de van Ajax overgekomen rechtsachter Ricardo van Rhijn bijvoorbeeld tevreden zijn met een loon van 900.000 euro. Watford en enkele andere Europese subtoppers blijven eveneens hengelen naar de diensten van Lombaerts.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws