Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge lanceert nieuwe website

Club Brugge lanceert nieuwe website

Op 13 november 2016 bestaat Club Brugge 125 jaar. Zo’n jubileumjaar wil Blauw-Zwart vanzelfsprekend niet ongemerkt laten passeren. Zo zal Club – samen met zijn fans – de Brugse geschiedenis op originele wijze in kaart brengen.

Op een speciaal ontworpen website zal Club dagelijks een fragment van zijn rijke geschiedenis uitlichten. Via een tijdlijn kom je te weten wat er 125 jaar geleden gebeurde bij Blauw-Zwart. Denk hierbij aan een terugblik via wedstrijdbeelden, interviews, reportages, opmerkelijke verhalen, verjaardagen,…

“De voorbije maanden werd al heel wat info verzameld, maar Club staat open voor jouw inbreng! Heb jij nog unieke beelden of verhalen over Club? Zeker materiaal van voor 1980 is meer dan welkom, ga dus gerust even langs bij een grootouder die Clubfan is! Iedereen die wil meewerken aan deze “druivelaar”, kan Club mailen via fcb@blue-army.com”, klinkt het op de officiële site.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws