Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge krijgt Anderlecht-talent aangeboden’

Mannaert bevestigt vertrek van twee spelers

Club Brugge haalde deze zomer met Tomas Pina en Ricardo van Rhijn al twee serieuze versterkingen binnen. De komende weken lijken we misschien nog wel enkele nieuwe spelers te mogen verwelkomen in het Jan Breydelstadion. Zelfs een Anderlecht-speler werd onlangs aangeboden.

Het Nieuwsblad weet dat het management van Samuel Bastien de jonge middenvelder aanbood bij Club, maar ook bij Pescara en KRC Genk. De 19-jarige speelde tot nu toe twee wedstrijden in de hoofdmacht van de aartsrivaal. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan de Italiaanse tweedeklasser Avellino, waar hij een goed seizoen draaide en twee keer de weg naar doel vond in 31 wedstrijden.

Bastien leek dit seizoen zijn kans te gaan krijgen bij Anderlecht, maar nieuwe trainer René Weiler verwees hem al snel naar de B-kern. Of Club ook effectief geïnteresseerd is in het jonge talent, is niet meteen duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws