Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge kreeg al een bod binnen voor Diaby’

'Turkse vicekampioen springt in de dans voor Diaby'

Club Brugge verliest de komende dagen naar alle waarschijnlijkheid Thomas Meunier aan PSG, maar hij is lang niet de enige titularis die in de belangstelling staat van buitenlandse topclubs. Ook voor Stefano Denswil en Abdoulay Diaby zou er nog interesse zijn.

We schreven donderdag al dat na eerdere interesse van Real Betis en Galatasaray nu Fenerbahçe zou willen doordrukken voor Diaby en het lijkt erop dat de interesse van de Turkse vicekampioen héél erg concreet wordt. AMK Spor schrijft dat Fener nu ook al contact met Club opgenomen heeft.

Meer zelfs: Fenerbahçe zou ook al een bod op Diaby uitgebracht hebben. Het zou vier miljoen euro op tafel willen leggen voor de spits, maar het lijkt er niet op dat Club voor dat bedrag overstag zal gaan. Voor Diaby zou er in Istanboel wel een aanlokkelijk jaarsalaris van 1,5 miljoen euro klaarliggen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws