Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge heeft eerste toptransfer beet’

Ex-speler verklaart Michel Preud'homme wilde me absoluut bij de groep houden

Club Brugge trok voorlopig nog geen nieuwe spelers aan voor volgend seizoen, maar daar lijkt snel verandering in te zullen komen. De eerste aanwinst zou één van de komende dagen al op Jan Breydel kunnen neerstrijken en het is meteen een grote vis.

Marca schrijft immers dat de komst van Tomas Pina naar Club zo goed als rond is. De middenvelder van Villarreal werd al een tijdje in verband gebracht met Club en zou nu zijn keuze gemaakt hebben. Pina zou zo’n drie miljoen euro kosten en een contract voor vier jaar gaan tekenen. Vrijdag zou hij al zijn medische testen afleggen.

De 28-jarige Spanjaard moet bij Club de concurrent/opvolger van Timmy Simons worden. Het voorbije seizoen stond Pina nog 19 keer aan de aftrap bij de Spaanse nummer vier. Hij mocht ook acht keer invallen. Alles samen speelde hij in drie jaar Villarreal 84 wedstrijden in de Primera Division.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws