Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge gelinkt aan ex-flankaanvaller KRC Genk’

'Club Brugge gelinkt aan ex-smaakmaker KRC Genk'

Club Brugge heeft met Tomas Pina alvast zijn eerste zomeraanwinst beet, maar daarmee is de transferhonger nog niet gestild. Zo wil Blauw-Zwart zich nog op enkele posities versterken, zeker met het oog op deelname aan de Champions League-groepsfase. 

Volgens De Gelderlander heeft Club zijn oog laten vallen op Anthony Limbombe, die momenteel actief is bij NEC Nijmegen. De 21-jarige Belg vertoefde van 2009 tot 2014 bij KRC Genk en werd gezien als een absoluut toptalent.

Afgelopen seizoen kwam Limbombe 32 keer in actie voor NEC en vond hij daarin 7 keer de weg naar doel. Naast Blauw-Zwart heeft ook Hamburg interesse in de flankaanvaller. Een concreet bod zou er echter nog niet zijn en volgens Voetbalkrant staan de speler en Club – voorlopig althans – ook nog niet in contact met elkaar.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws