Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge en Anderlecht mikken op dezelfde rechtsachter’

'Club Brugge en Anderlecht mikken op dezelfde rechtsachter'

Club Brugge en Anderlecht zijn voor het komende seizoen nog op zoek naar een rechtsachter. In Jan Breydel zagen ze immers Davy De fauw naar Zulte Waregem vertrekken en verkaste Thomas Meunier naar PSG. Anderlecht haalde Dennis Appiah al binnen, maar zoekt mogelijk nog meer versterking. In de zoektocht naar een nieuwe rechtsback lijken beide clubs dezelfde piste te bewandelen.

Volgens het Turkse Sabah hebben Blauw-Zwart en Paars-Wit het gemunt op Samuel Inkoom. De 27-jarige Ghanees komt momenteel uit voor Antalyaspor en zou zo’n miljoen euro moeten kosten.

Het zal voor beide ploegen echter niet evident worden om Inkoom te overtuigen, aangezien ook FC Porto zijn zinnen op de Ghanese international gezet heeft. Inkoom kreeg afgelopen seizoen 1100 speelminuten bij Antalyaspor en kwam in het verleden uit voor onder meer FC Basel, Dnipro Dnipropetrovsk en Bastia.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws