Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge dokt uiteindelijk deze som voor Limbombe’

Grijpt Club alsnog naast Limbombe NEC bereikt akkoord op clubniveau

Na een soap die ongeveer een week aansleepte, lijkt Anthony Limbombe toch zijn zin te krijgen. Volgens verschillende media hebben Club Brugge en NEC dan toch een akkoord bereikt en mag de flankaanvaller na het afleggen van zijn medische testen een contract in Jan Breydel ondertekenen.

De Nederlanders toonden zich nochtans harde onderhandelaars en hadden het eerste bod van Club, dat zo’n 1,7 miljoen euro bedroeg, resoluut afgewezen. Maar nadat Club een verbeterd bod uitbracht, ging NEC toch akkoord.

Volgens Voetbal International legt Club uiteindelijk om en bij de twee miljoen euro op tafel voor Limbombe. De 22-jarige Belg ondertekent mogelijk vandaag nog een contract voor vier seizoenen bij Blauw-Zwart. Limbombe speelde in twee seizoenen bij NEC 65 wedstrijden en scoorde daarin 21 keer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws