Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge boekt nipte zege in derde oefenmatch

oefenmatch-oudenaarde-club-brugge

Club Brugge heeft zijn derde oefenwedstrijd met het kleinste verschil gewonnen. Oudenaarde, dat volgend seizoen uitkomt in de eerste amateurliga, werd met 1-2 opzijgezet. Timmy Simons (op strafschop) en Stefano Denswil zorgden voor de doelpunten.

Club begon snedig aan de match en kreeg al in de eerste tien minuten een grote kans. Vanaken zette Izqueirdo alleen voor de keeper, maar scoren lukte de Colombiaan niet. Het bleef dus wachten op de openingsgoal, maar ook op het halfuur kwam die er niet. Osei-Berkoe en Van Vaerenbergh mochten nochtans tot drie keer toe proberen, maar de bal ging maar niet tegen de netten.

Een paar minuten later was het dan toch prijs. Izquierdo werd gevloerd in de zestien, captain Timmy Simons haalde vanop de stip de trekker over: 0-1 na een minuut of 38. Amper een minuut later kwam Club opnieuw opzetten, maar Vanaken trof de doelman en Osei-Berkoe mikte de rebound naast. Ook Vlietinck liet in de slotfase van de eerste helft nog een goal liggen door voor een lege goal over te schieten.

Na de rust bracht Preud’homme acht nieuwe namen tussen de lijnen. Daar was Claudemir er één van, en de Braziliaan tekende na vier minuten voor de eerste kans van de tweede helft. Zijn schot verdween echter over de lat. Het gevaar ging daarna snel weer liggen, tot Claudemir Osei-Berkoe nog eens op doel af stuurde. De trainee miste helaas zijn controle.

Uiteindelijk viel de 0-2 toch een kleine miuut voor tijd. Aan de tweede paal werkte Denswil een schot van Storm binnen. En dat was maar goed ook, want in de slotminuut kreeg ook Oudenaarde nog een penalty. Martens zette die feilloos om en bracht de eindstand zo op 1-2.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws