Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Castillo moet zich melden bij Club’

'Spits moet zich melden bij Club'

Nicolas Castillo geniet ondertussen van een welverdiende vakantie na enkele succesvolle maanden in Chili met Universidad Católica en na de eindoverwinning met zijn land op de Copa América Centenario. Zijn toekomst is echter nog onduidelijk.

El Gráfico meldt dat de Chileen zich op 15 juli moet melden in België om zijn toekomst uit te klaren. Zijn ex-ploeg, Universidad Católica, hoopt dat Club Brugge beslist om hem opnieuw uit te lenen aan hen en heeft daarvoor ook al onderhandeld met Club. Zij zien zichzelf als een ideaal uitstalraam voor de spits aangezien ze actief zijn op de Copa Sudamericana en de Copa Libertadores.

Een gebrek aan potentiële kopers lijkt er echter niet te zijn, zo zijn vooral de Mexicaanse ploegen Santos Laguna en Cruz Azul heel erg geïnteresseerd in de speler. Volgens El Gráfico verkiezen speler en entourage wel eerder een terugkeer naar Europa. Volgens Vincent Mannaert in Het Laatste Nieuws is zijn vertrek bij Club zeker.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws