Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle geeft zijn kroost het juiste voorbeeld!

Butelle geeft zijn kroost het juiste voorbeeld!

Ludovic Butelle heeft op zijn 33ste al een rijkelijk gevulde keeperscarrière achter de rug, maar slaagde er afgelopen seizoen pas in om een eerste prijs in de wacht te slepen. Zo ziet de ervaren Fransman zijn droom uitkomen: Champions League spelen met Club Brugge.

Butelle groeide sinds zijn komst naar Jan Breydel meteen uit tot één van de publiekslievelingen en geeft de Blauw-Zwarte microbe alvast door aan zijn kinderen. “Mijn eerste supporters #bluvngoan #clubbrugge #foot”, klinkt het via zijn officiële Instagram-account. Respect!

Mes premiers supporters @clubbrugge #bluvngoan #clubbrugge #foot 😘😘

Een video die is geplaatst door Butelle Ludovic (@butellos) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws