Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Buitenlandse aartsrivalen blijven aandringen voor Diaby’

'Turkse vicekampioen springt in de dans voor Diaby'

Abdoulay Diaby was vorig seizoen belangrijk in de titelstrijd en daardoor lokt de spits uit Mali de interesse van heel wat buitenlandse clubs. Al vrijwel heel de zomer wordt er gewag gemaakt van een mogelijke transfer.

En ondanks de recente berichten dat Diaby dicht bij een contractverlenging zou staan, zouden enkele clubs blijven aandringen. Zo schrijft FotoSpor dat het tot een opbod zou kunnen komen tussen de Turkse aartsrivalen Galatasaray en Fenerbahçe. De twee clubs zijn al een hele tijd geïnteresseerd in Diaby.

Galatasaray zou bereid zijn om 3,5 miljoen euro op tafel te leggen, waar door middel van bonussen nog 1,5 miljoen bij kan komen. Fenerbahçe zou dan weer bereid zijn om de volle 5 miljoen in één keer te betalen. De kans dat Club zijn goudhaantje laat vertrekken, is echter miniem.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws