Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse flankspeler heeft persoonlijk akkoord op zak

Brugse flankspeler heeft persoonlijk akkoord op zak

Bernie Ibini streek in de zomer van vorig jaar in Brugge neer. De 23-jarige Australiër moest voor versterking zorgen op de flank en kon er als boezemvriend van Mathew Ryan mogelijk voor zorgen dat zijn landgenoot bij Club zou blijven. Dat lukte echter niet en tot overmaat van ramp brak Ibini op zomerstage in Garderen zijn kuitbeen.

Meer dan een jaar later is Ibini nog altijd niet helemaal de oude. Hij verschijnt intussen wel al op het oefenveld, maar moet de groepstrainingen nog altijd aan zich voorbij laten gaan. En zelfs als de jonge vleugelspits straks fit geraakt, zou hij niet passen in de plannen van Michel Preud’homme. Ibini mag dan ook andere oorden opzoeken.

Volgens Het Nieuwsblad heeft Ibini een persoonlijk akkoord bereikt met zijn ex-club Sydney FC voor een uitleenbeurt van één jaar. Het akkoord op clubniveau zou slechts een kwestie van tijd zijn. De flankspeler kwam nog niet in actie voor Blauw-Zwart en hoopt in Australië zijn carrière te herlanceren. In 2014-2015 vond Ibini 7 keer de weg naar doel in 28 matchen voor Sydney FC.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws