Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blessure Nikola Storm lijkt goed mee te vallen

Goed nieuws voor Nikola Storm

Club Brugge heeft ook in aanloop naar voetbalseizoen 2016-2017 te kampen met heel wat blessureleed. Zo liggen Tomas Pina (scheurtje in de mediale band van de knie) en Brandon Mechele (gescheurde ligamenten in de enkel) sowieso nog weken in de lappenmand en moet Lior Refaelov mogelijk geopereerd worden aan zijn lies en bijgevolg 10 weken aan de kant blijven staan. Maar gelukkig is er ook goed nieuws.

Nikola Storm moest in de met 2-0 verloren oefenwedstrijd tegen PAOK Saloniki noodgedwongen naar de kant. De 21-jarige Maldegemnaar blesseerde zich aan de enkel en vreesde voor een ernstige kwetsuur.

Volgens HLN kunnen Storm en Club echter opgelucht ademhalen, aangezien de flankaanvaller er niet al te erg aan toe zou zijn. Enkele dagen rust zouden moeten volstaan om hem er weer bovenop te krijgen.

Storm werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Zulte Waregem, maar kon zich nooit helemaal in de kijker spelen aan de Gaverbeek. Momenteel krijgt hij bij Club de kans om zich opnieuw te bewijzen. Dat deed hij tot dusver met verve. Zo liet hij een enorm gretige indruk en vond hij al 3 keer de weg naar doel in de voorbereiding.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws