Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bjorn Engels gespot op Tomorrowland

Bjorn Engels gespot op Tomorrowland

Club Brugge ging afgelopen zaterdag met de eerste prijs van het seizoen aan de haal. Standard werd in de Supercup immers met een 2-1-nederlaag huiswaarts gestuurd door tien Bruggelingen. Wie we niet in actie zagen komen, was Bjorn Engels.

De 21-jarige centrale verdediger bleef vorig weekend uit voorzorg aan de kant, maar zou de competitiestart van komende vrijdag tegen KV Mechelen moeten halen. De veertiende Supercup van Blauw-Zwart werd door Engels – geflankeerd door vriendin Evangalitsa – gevierd op Tomorrowland. En ook Claudemir en ex-middenvelder Karel Geraerts waren van de partij!

A couple that raves together stays together 😜😍 #myman #tomorrowland #tml2016

Een foto die door evangalitsa.m is geplaatst op

Had a great time @ TML ! Also a special thanks to Brussels Airlines for the invitation ! #tomorrowland2016 #skybox #brusselsairlines #VIP #versuz

Een foto die is geplaatst door Bjorn Engels #4 ✌🏻⚽ 😍E.M.😍 (@b.engels4) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws