Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Betis hoopt dat prijs Diaby daalt’

'Betis hoopt dat prijs Diaby daalt'

Een van de meest gewilde spelers bij Club is spits Abdoulay Diaby. De Turkse topploegen Fenerbahçe en Galatasaray hebben hem op hun lijstje staan, maar ook het ambitieuze Real Betis wil hem zeer graag aantrekken. 

Vincent Mannaert gaf deze week nog aan in Het Laatste Nieuws dat Diaby meer dan waarschijnlijk bij Club zal blijven. Dit schrikt natuurlijk niet meteen potentiële kopers af. Een van deze ploegen is Real Betis, de Spaanse ploeg komt er weer bovenop na enkele jaren van financiële problemen en heeft van Diaby een prioriteit gemaakt. Volgens Estadio Deportivo wil Betis wel maar 6 miljoen euro betalen en vraagt Club 8 miljoen.

Betis wil echter niet meteen andere pistes bewandelen en Estadio Deportivo meent dan ook te weten dat ze het nodige geduld willen tonen in de hoop dat Club zijn vraagprijs laat zakken. Haast kan immers leiden tot een te hoog bedrag voor de Malinese spits en Betis wil zich niet opnieuw in de problemen werken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws