Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Beloftevolle doelman trekt van Club Brugge naar AA Gent’

'Beloftevolle doelman trekt van Club Brugge naar AA Gent'

AA Gent zat tot dusver niet stil op de transfermarkt. Zo haalden de Buffalo’s al onder meer Jérémy Perbet, Emir Kujovic, Jacob Rinne en Dieumerci Ndongala naar de Ghelamco Arena. En binnenkort komt daar naar alle waarschijnlijkheid ook een doelman van Club Brugge bij.

Volgens het Luxemburgse Wort Sport heeft AA Gent een akkoord bereikt met Youn Czekanowicz, een 15-jarige doelman van Club Brugge. De deal zou nog niet officieel bekendgemaakt worden omdat de jonge goalie pas op 8 augustus zestien wordt en dus zijn eerste profcontract mag tekenen.

Het Luxemburgse sluitstuk van 1,87 meter kwam afgelopen zomer over van Bayer Leverkusen. Momenteel zou hij al meetrainen met de Buffalo’s, waar hij na Brian Vandenbussche, Jacob Rinne en Yannick Thoelen vierde doelman wordt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws