Belangenvermenging in stadiondossier Club Brugge?

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Belangenvermenging in stadiondossier Club Brugge

Club Brugge wil al jaren een nieuwe voetbaltempel, maar zag de bouw van een nieuw stadion door allerlei omstandigheden al meermaals vertraagd worden. De laatste maanden was er vooral goed nieuws omtrent het stadiondossier, maar mogelijk zorgen investeerders Bremhove en Novus opnieuw voor uitstel. De twee investeerders beschuldigen Club immers van illegale staatssteun.

Een opvallende kanttekening hierbij is dat er mogelijk belangenvermenging in het spel is. De Tijd meldt immers dat Sam Sabbe niet alleen bestuurder is bij de nv Club Brugge, maar dat hij volgens zijn LinkedIn-profiel ook financieel adviseur is bij Bremhove, de holding van de West-Vlaamse zakenman Joris Ide.

Sabbe zou dus zowel voor de bouwheer van het stadion als voor één van de investeerders die zich verzetten tegen de geplande onteigening werken. De man in kwestie was alleszins niet bereikbaar voor commentaar. Bij Bremhove ontkennen ze met klem: “Sam Sabbe wordt volledig buiten het stadiondossier gehouden”, klinkt het.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws