Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Bacca mag zijn keuze maken uit deze 4 absolute topclubs’

'Bacca mag zijn keuze maken uit deze 4 absolute topclubs'

Carlos Bacca streek 4 jaar geleden neer in Jan Breydel. Sinds zijn komst naar Europa voetbalde de 29-jarige Colombiaan zich elk jaar meer en meer in de kijker. Na zijn Brugse periode trok hij naar Sevilla, waar hij twee mooie seizoenen beleefde en in totaal 34 keer scoorde. Vervolgens trok de ex-spits van Club Brugge richting AC Milan, waar hij eveneens 18 keer de netten deed trillen. Desondanks ziet het ernaar uit dat Bacca straks andere oorden opzoekt.

Bacca heeft de clubs momenteel voor het uitkiezen. Volgens Spaanse bronnen kan de Colombiaan kiezen tussen Napoli, Arsenal, Atlético Madrid en West Ham United. De eerste drie clubs wisten zich rechtstreeks te plaatsen voor de Champions League-groepsfase. Napoli heeft naar verluidt 30 miljoen euro veil voor de goalgetter.

AC Milan kampt al enkele jaren met financiële problemen en hoopt met de verkoop van Bacca flink te kunnen cashen. Bacca zelf ziet een transfer ook wel zitten, aangezien zijn huidige werkgever afgelopen seizoen slechts zevende eindigde in de Serie A en dus geen Europees voetbal kon afdwingen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws