Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Antwerp wil stunten met de komst van ex-spits Club Brugge’

Antwerp wil stunten met de komst van ex-spits Club Brugge

Antwerp greep afgelopen seizoen in extremis naast de titel, maar wapent zich momenteel volop om de droom komend voetbaljaar wél waar te kunnen maken. Zo wist de tweedeklasser tijdens de huidige zomermercato al heel wat grote namen te strikken en mogelijk komt daar eerstdaags nog een bekende aanvaller bij.

Volgens Het Laatste Nieuws is Joseph Akpala op weg naar Antwerp. De 29-jarige spits heeft bij KV Oostende met onder meer Cyriac, Musona, Pedersen en Dimata met heel wat concurrentie te kampen en zou openstaan voor de aanbieding van The Great Old.

Akpala vergaarde afgelopen seizoen een kleine 2000 speelminuten bij KVO en vond daarin 7 keer de weg naar doel. De onderhandelingen zijn momenteel nog aan de gang en zouden gedurende de komende dagen afgerond kunnen worden. Eerder versterkte Antwerp zich al met Dierckx, Remacle, Buyl en Camus.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws