Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anthony Limbombe wil naar Club Brugge

'Als het van Limbombe afhangt, trekt hij straks naar deze club'

Afgelopen weekend kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Club Brugge interesse heeft in Anthony Limbombe, die momenteel uitkomt voor NEC Nijmegen. Door de vele vraagtekens rond Felipe Gedoz – die met overgewicht terugkeerde uit vakantie – wil Blauw-Zwart op zeker spelen en graag nog een flankaanvaller aan zijn spelerskern toevoegen.

Limbombe geniet naar verluidt interesse van Club Brugge, Hamburg en Lille, maar als het van de speler zelf afhangt, speelt hij straks in Jan Breydel. Dat liet de entourage van de 21-jarige aanvaller in HLN optekenen. Volgens technisch directeur Denny Hoekman hoeft het gewezen talent van KRC Genk niet weg bij NEC, maar is de Nederlandse club mits een correct transferbedrag wel bereid om mee te werken aan een overgang.

Als Blauw-Zwart Limbombe wil binnenhalen, zal het wellicht een stevig transferbedrag voor de vinnige flankspeler moeten ophoesten. Volgens HLN brengt Club komende dagen een bod uit bij de Gelderlandse club, die met Quincy Owusu-Abeyie alvast een potentiële vervanger op proef heeft.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws