Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Als Club Van Rhijn wil binnenhalen, moet het 1,3 miljoen euro ophoesten

Als Club Van Rhijn wil binnenhalen, moet het 1,3 miljoen euro ophoesten

Club Brugge hield zich tot dusver gedeisd op de transfermarkt. Al heeft Blauw-Zwart met de komst van Tomas Pina zijn topprioriteit – een verdedigende middenvelder – wel al beet. Na het vertrek van Thomas Meunier naar PSG is een nieuwe rechtsachter eveneens een must. Daarvoor is Ajax-speler Ricardo van Rhijn nadrukkelijk in beeld.

Volgens Het Laatste Nieuws zal Club 1,3 miljoen euro moeten neertellen als het Van Rhijn naar Jan Breydel wil halen. Bovendien willen de Amsterdammers bij een eventuele doorverkoop 20 procent van het transferbedrag opstrijken.

Blauw-Zwart lijkt zich te kunnen vinden in de voorwaarden van de Nederlandse vicekampioen en zit komende dagen aan de onderhandelingstafel met de gewezen international (8 caps) van Oranje.

Van Rhijn zit bij Ajax op een dood spoor en ziet een overstap naar de Belgische landskampioen en de bijhorende Champions League-deelname als een ideale manier om zijn carrière te herlanceren. Naar verluidt hengelt ook een niet nader genoemde Duitse topclub naar de diensten van de 25-jarige rechtsback.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws