Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Zulte Waregem informeert naar drie spelers van Club Brugge’

'Zulte Waregem informeert naar drie spelers van Club Brugge'

Zulte Waregem haalde afgelopen seizoen in extremis Play-Off I, maar trainer Francky Dury en kapitein Mbaye Leye waren allesbehalve te spreken over de verdediging van de ploeg. Mogelijk lost Essevee dat probleem op door enkele spelers bij Club Brugge weg te kapen.

Zulte Waregem plukte onlangs Davy De fauw weg uit Jan Breydel, maar daarmee is de transferhonger niet gestild in het Regenboogstadion. Zo heeft Essevee vrijblijvend geïnformeerd naar Brandon Mechele, Boli Bolingoli en Sander Coopman. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De interesse in Mechele was eerder al bekend, maar dat nu ook Bolingoli en Coopman gevolgd worden, is nieuw. Het jonge drietal kreeg door de grote concurrentie minder speelminuten dan wellicht gehoopt. Mechele verdween naarmate het seizoen vorderde naar het achterplan en moest tevreden zijn met 1600 speelminuten. Bolingoli kreeg 603 minuten en Cooopman slechts 284. Voorlopig gaat het enkel om verkennende gesprekken en is er dus nog niets concreet.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws