Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Zulte Waregem heeft Club-middenvelder zo goed als beet’

'Zulte Waregem heeft Club-middenvelder zo goed als beet'

Michel Preud’homme kon afgelopen seizoen over een erg ruime kern beschikken en dat had voor enkele spelers negatieve consequenties. Zo moest Sander Coopman tevreden zijn met nauwelijks 284 speelminuten. Omdat Club met het oog op de Champions League alle sterkhouders aan boord wil houden, werd er dan ook naar een oplossing gezocht voor de 21-jarige middenvelder.

Volgens Het Laatste Nieuws is het slechts een kwestie van tijd vooraleer Zulte Waregem Coopman officieel voorstelt als nieuwe aanwinst. De middenvelder van Club Brugge zal voor één seizoen uitgeleend worden aan Essevee.

Blauw-Zwart gelooft nog altijd in de kwaliteiten van Coopman, maar de speler zelf was vragende partij om elders ervaring op te doen. Afgelopen seizoen maakte Nikola Storm dezelfde beweging. Hij kreeg van Francky Dury 800 speelminuten, maar kon nooit helemaal overtuigen in het Regenboogstadion.

UPDATE: Club Brugge verlengt contract Coopman en leent hem meteen uit aan Zulte

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws