Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Wolverhampton richt zijn pijlen op Brugse youngster’

'Wolverhampton richt zijn pijlen op Brugse youngster'

Wolverhampton speurt momenteel de transfermarkt af op zoek naar versterking. Daarbij wordt de Jupiler Pro League nauwlettend in de gaten gehouden. De Engelse tweedeklasser wil naast Anderlecht-speler Idrissa Sylla ook bij Club Brugge komen shoppen.

Wolverhampton eindigde afgelopen seizoen op de veertiende plaats in The Championship en is vastberaden om komend voetbaljaar beter te doen. Daarvoor mikken de Engelsen onder meer op Pierre Xavier Fonkeu, een 18-jarige aanvaller die momenteel uitkomt voor de U21 van Club Brugge. Dat meldt Voetbalnieuws.

Fonkeu behoort niet tot de zeven ‘Trainees’ die volgend seizoen geregeld ervaring mogen opdoen door mee te trainen met de A-kern. Afgelopen vrijdag trok ook Lennert De Smul van de Brugse beloften al de deur in Jan Breydel achter zich dicht. Hij maakt de overstap naar KV Kortrijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws