Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wilmots komt met zorgwekkend nieuws over Meunier

Wilmots komt met zorgwekkend nieuws over Meunier

Door de blessure van Bjorn Engels is Thomas Meunier de enige speler van Club Brugge die bij de Rode Duivels vertoeft. Maar ook voor de 24-jarige rechtsachter ziet het er momenteel niet al te rooskleurig uit.

Bondscoach Marc Wilmots heeft laten weten dat Thomas Meunier, Yannick Carrasco en Thomas Vermaelen zeker niet in actie zullen komen in de oefenwedstrijd van vandaag tegen Noorwegen.

Die laatste twee zouden echter wel fit geraken tegen de start van het EK, wat bij Meunier hoogst twijfelachtig is. “Bij Carrasco en Vermaelen gaat het om wat vocht in de kuit, op zich is dat niet zo erg. Bij Meunier is het een ander verhaal: een kleine scheur boven de dij, die hij opliep in de laatste competitiewedstrijd met Club Brugge (tegen KV Oostende, nvdr). Hij verbetert stilletjesaan, maar op dit moment vordert hij niet snel genoeg”, citeert HLN onze bondscoach.

Als Meunier tegen 8 juni niet helemaal hersteld is, komt hij niet in actie op het EK. “Want tot die datum kan ik mijn selectie nog aanpassen. Als één van hen tegen dan niet fit is, zullen we een oplossing zoeken. Op 8 juni moeten ze met volle intensiteit kunnen meetrainen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws