Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom Pereira niet veel opschiet met uitleenbeurt aan Palmeiras

Waarom Pereira niet veel opschiet met uitleenbeurt aan Palmeiras

Als we de geruchten mogen geloven, wordt Leandro Pereira komend seizoen uitgeleend aan ex-club Palmeiras. De 24-jarige aanvaller hoopt in Brazilië zijn torinstinct opnieuw terug te vinden, maar het is nog maar de vraag of dat effectief zal lukken.

Om het vertrek van Obbi Oulare en Tom De Sutter op te vangen, haalde Club Pereira naar Jan Breydel. De Braziliaan stelde echter teleur en kon tot dusver nog geen enkele keer scoren voor Blauw-Zwart. Pereira wil zelf graag terug in zijn geboorteland voetballen en ook Palmeiras ziet dat wel zitten.

De Braziliaanse club wil de spits voor één seizoen huren en zou daarbij geen huursom moeten betalen. Zijn loon van €50.000 per maand zouden ze dan wel weer overnemen. Toch zou een eventuele uitleenbeurt wel eens kunnen tegenvallen voor Pereira.

Blasting News meldt immers dat hij louter als bankzitter zal worden aangetrokken. Het profiel van Pereira zou namelijk totaal niet passen binnen de tactiek die trainer Cuca voor ogen heeft. Hij zou dan ook enkel in actie komen wanneer één van de huidige aanvallers geblesseerd geraakt of onder de verwachtingen presteert.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws