Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verliest Club naast Meunier ook deze sterkhouder?

Diaby De statistieken liegen er niet om

Door zijn sterke prestaties op het EK heeft Thomas Meunier naar verluidt de interesse gelokt van heel wat ploegen die zijn afkoopsom op tafel willen leggen en dus lijkt de kans groot dat hij Club Brugge weldra verlaat. Maar mogelijk is hij niet de enige sterkhouder uit de kampioenenploeg die vertrekt.

Want volgens Het Nieuwsblad heeft ook Abdoulay Diaby aangegeven open te staan voor ‘interessante’ aanbiedingen. En aanbiedingen krijgt Diaby ook. Nadat er eerder al sprake was van interesse van Real Betis, heeft nu ook Galatasaray aangeklopt.

De Turken zouden nog geen contact opgenomen hebben met Club, maar wel al gesproken hebben met de entourage van Diaby. Galatasaray eindigde na een zwak seizoen pas op de zesde plaats in de Turkse competitie en werd bovendien door de UEFA volgend seizoen uitgesloten van Europees voetbal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws