Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verlaat Pereira Club Brugge op uitleenbasis?

Verlaat Pereira Club Brugge op uitleenbasis

Club Brugge versterkte zich afgelopen zomer op de laatste transferdag met Jelle Vossen, Mikel Agu en Leandro Pereira. Laatstgenoemde stelde daarbij teleur. Mogelijk is er wel een oplossing in de maak voor de Braziliaanse aanvaller.

Pereira kwam afgelopen seizoen 17 keer in actie voor Club, maar slaagde er niet in om in 660 speelminuten de weg naar doel te vinden. Volgens Felipe Zito, een doorgaans goed geïnformeerde Braziliaanse journalist, onderhandelt Blauw-Zwart momenteel met Palmeiras.

De ex-ploeg van Pereira wil de Brugse aanvaller graag op huurbasis overnemen. Bij Palmeiras zou de 24-jarige Braziliaan op die manier zijn torinstinct kunnen terugvinden en opnieuw vertrouwen tanken. Club betaalde afgelopen zomer 2,5 miljoen euro voor Pereira.

UPDATE: intussen reageerde de makelaar van Pereira op de geruchten omtrent een uitleenbeurt. Klik hier voor zijn reactie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws