Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe schept duidelijkheid over rol van Club Brugge in klacht over financiële doping

Verhaeghe Niet verantwoordelijk voor alles wat onze supporters ondernemen

Club Brugge heeft duidelijk gemaakt dat het zelf niets te maken heeft met de klacht van Walter Van Steenbrugge namens de Bruges Stropkes. De advocaat diende afgelopen week klacht in tegen de dubieuze overheidssteun aan de Ghelamco Arena en het Eurostadion, maar krijgt de wind van voren bij Gent-voorzitter Ivan De Witte, die op zijn beurt klacht indiende voor het verspreiden van onjuiste informatie. Bart Verhaeghe reageert.

“Club Brugge is niet bij deze klacht betrokken en heeft er evenmin het initiatief toe genomen”, vertelt onze voorzitter aan Het Belang van Limburg. “We hebben er alle vertrouwen in dat Anderlecht en AA Gent de financieringsdossiers voor hun stadions professioneel en deskundig hebben aangepakt.”

Volgens Verhaeghe zijn zo’n zaken nu eenmaal eigen aan de talrijke Blauw-Zwarte aanhang. “We hebben het grootste aantal supporters van het land en kunnen niet verantwoordelijk zijn voor alles wat ze ondernemen”, verklaart hij.

Tot slot reageerde Verhaeghe ook op de opmerking van De Witte over het feit dat Club zelf subsidies ontving voor zijn stadion. “Club betaalt al sinds jaar en dag een marktcomforme huurprijs voor dit oude stadion. De bedragen die genoemd worden kloppen niet en zijn allang afgeschreven. De subsidies zijn verleend binnen de toen geldende Europese regels.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws