Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe komt met hoopvol transfernieuws: “Stevig prijskaartje”

Verhaeghe komt met hoopvol transfernieuws Stevig prijskaartje

Club Brugge is vandaag aan zijn voorbereiding op voetbalseizoen 2016-2017 begonnen. De spelerskern werd opgesplitst in twee groepen. De ene helft onderging zijn medische testen, de andere stond op het trainingsveld in Westkapelle. Bart Verhaeghe had op de jaarlijkse startvergadering van de Club Academy ook transfernieuws voor de aanwezigen in petto.

Achter de schermen werkt het Brugse bestuur volop aan de ploeg van de toekomst. Zo kreeg de Brugse spelerskern anno 2016-2017 alvast een update. Naast het samenhouden van de kampioenenploeg van vorig seizoen wil Club ook uitpakken met enkele gerichte versterkingen. Vooral een middenvelder staat daarbij hoog op het verlanglijstje.

Onze voorzitter sprak tijdens zijn openingsspeech op de Club Academy-vergadering over mogelijke versterking in het middenveld. “We zijn bezig met een vervanger voor Timmy Simons. Het gaat hierbij om een speler met een stevig prijskaartje van enkele miljoenen”, klonk het. Dat heeft een betrouwbare bron aan BlauwZwartFans gemeld. Om welk transfertarget het hier precies gaat, wilde onze voorzitter om begrijpelijke redenen niet kwijt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws