Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt beoordeelt prestatie van Meunier tegen Zweden

Vandenbempt beoordeelt prestatie van Meunier tegen Zweden

Tegen Italië zat hij nog op de bank, maar tegen Ierland en Zweden mocht Thomas Meunier de plaats van Laurent Ciman innemen in de basiself van Marc Wilmots. De rechtsachter van Club Brugge speelde een uitstekende partij tegen de Ieren en bevestigde tegen Ibrahimovic & co. Al zijn er nog verbeterpunten volgens Peter Vandenbempt.

“België heeft zijn rechtsachter ontdekt”, aldus de woorden van Vandenbempt tijdens de met 3-0-gewonnen wedstrijd tegen Ierland. Tegen Zweden was de gerenommeerde commentator iets minder euforisch over de prestatie van de 24-jarige verdediger.

“Ik vond dat Meunier, die terecht veel lof kreeg tegen Ierland, tegen Zweden af en toe defensief in de problemen zat”, vertelt Vandenbempt aan Sporza. “En dan speel je toch maar tegen een zekere Larsson en niet tegen – ik zeg maar wat – Payet, Silva of Perisic. Wat dat betreft, moeten de Rode Duivels toch alweer aan de slag met deze wedstrijd ondanks de tevredenheid over de overwinning.”

“Ik zou niet zeggen dat de weg naar de finale openligt, maar wel naar de halve finale. Je speelt nu tegen Hongarije en dan tegen Wales of Noord-Ierland. Als je met dit talent dan niet de halve finales speelt, heb je jammerlijk gefaald.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws