Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken spreekt Champions League-ambities uit

Vanaken spreekt Champions League-ambities uit

Hans Vanaken slaagde erin om in zijn eerste seizoen bij Club Brugge meteen de titel te pakken met Blauw-Zwart. De 23-jarige middenvelder heeft met reisjes naar New York en Gran Canaria een leuke vakantie achter de rug en is intussen verloofd. En ook voetbalseizoen 2016-2017 ziet hij al helemaal zitten.

Omdat Club als landskampioen rechtstreeks geplaatst is voor de Champions League, kunnen de Brugse spelers relatief rustig aan hun voorbereiding beginnen. “Pas tegen het begin van de competitie moeten we top zijn”, vertelt Vanaken aan Sporza. “Er is nog wel wat werk op dit moment. Ik heb wat last van de heup, maar niets erg. Het balgevoel moet na vier weken wel weer wat terugkomen.”

“Mentaal is het ook een knop omdraaien”, gaat de middenvelder verder. “Opeens moet je weer elke dag om 9u op de club zijn. Maar het wordt een mooi jaar, denk ik. Eerst met de Supercup en daarna met de Champions League. Het is logisch dat iedereen naar de Champions League uitkijkt. Vorig jaar hebben we hard gewerkt om dat te bereiken. We doen niet mee om belachelijk gemaakt te worden. We willen meedoen zoals AA Gent vorig jaar.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws