Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van Steenbrugge slaat terug: “Ik moet mijn mening over Ivan De Witte herzien”

Van Steenbrugge slaat terug Ik moet mijn mening herzien over Ivan De Witte

AA Gent reageerde afgelopen zaterdag met een persconferentie op de ‘financiële doping’-klacht van Walter Van Steenbrugge namens de Bruges Stropkes. Gent-voorzitter Ivan De Witte gaf daarbij aan dat de Buffalo’s op hun beurt een klacht indienen tegen de advocaat voor het verspreiden van foutieve informatie. Van Steenbrugge reageert allesbehalve onder de indruk. 

“Ik heb tijdens de persconferentie van Gent veel emotionele en weinig inhoudelijke argumenten gehoord”, vertelt Van Steenbrugge aan HLN. “Men laat uitschijnen dat onze klacht nergens op gebaseerd is en weerlegt dat enkel met het argument dat alles marktconform is gebeurd. Ik hoor echter niets over de steun van TMVW of de leningen die afgesloten zijn en waarvoor de stad Gent zich borg heeft gesteld.”

Voorts hekelt de topadvocaat het gedrag van de voorzitter van AA Gent. “Ik vind het bijzonder jammer dat voorzitter Ivan De Witte besloten heeft om het op de man te spelen. Ik schatte hem hoger in dan dat, maar moet mijn mening herzien.”

De Witte kwam onder meer met het argument dat supportersclub Bruges Stropkes deze week pas opgericht zou zijn. “De club bestaat al jaren, maar is nooit omgevormd tot een juridische entiteit. Om de mensen die deze klacht indienen meer rechtszekerheid te geven, heb ik hen aangeraden om een vzw op te richten. Dat is effectief pas deze week gebeurd. Maar het is niet omdat de vzw nu pas is opgericht, dat de supportersclub daarvoor nooit heeft bestaan”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws