Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Valencia laat zich uit over toekomst Ryan’

'Valencia laat zich uit over toekomst Ryan'

Mathew Ryan ruilde afgelopen zomer het shirt van Club Brugge in voor dat van Valencia. De 24-jarige Australiër moest er onder meer de blessure van eerste doelman Diego Alves opvangen, maar raakte zelf geblesseerd. Daardoor kreeg derde keeper Jaume Domenech zijn kans. De Spanjaard deed het zo goed dat hij een plaatsje in de pikorde steeg.

Ryan kan – mede door zijn langdurige knieblessure – niet over een geslaagd seizoen spreken. Hij werd door het Spaanse AS zelfs opgenomen in het flopelftal van het jaar. Valencia zou nog steeds geloven in Ryan, maar schuift Domenech naar voren als nummer één voor volgend seizoen.

Een situatie waarbij zowel Ryan, Domenech als Alves bij Valencia blijven, behoort echter niet tot de mogelijkheden. Volgens Plaza Deportiva is de kans dan ook reëel dat Ryan de Spanjaarden – al dan niet op uitleenbasis – verlaat. Volgens de geruchten had Club Brugge eerder al interesse in een terugkeer van zijn ex-publiekslieveling, maar voorlopig is er daarover niets concreet. Een andere optie voor Valencia is dat Alves de club verlaat en Ryan dus blijft.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws