Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee Rode Duivels in Ploeg van de Groepsfase

Twee Rode Duivels in Ploeg van de Groepsfase

De Rode Duivels zijn erin geslaagd om de achtste finales te bereiken op het Europees Kampioenschap in Frankrijk. Marc Wilmots en de zijnen begonnen met een valse noot tegen Italië, maar zetten de scheve situatie recht tegen Ierland en Zweden.

Twee Belgen zien hun sterke prestatie beloond worden met een plaatsje in de Ploeg van de Groepsfase van L’Equipe: onze Thomas Meunier en Jan Vertonghen. Ook ex-speler Ivan Perisic behoort tot de beste elf. Enkele fans hebben intussen ook een speciaal lied gelanceerd voor de rechtsachter van Club Brugge (zie Tweet).

“We’ve got Meunier,
Thomas Meunier
I just don’t think you understand
He’s better than Alves
We’ve got Thomas Meunier!”

Ploeg van de Groepsfase EK

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws