Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Tuur Dierckx vertrekt weldra naar één van deze clubs’

Kapers op de kust voor Tuur Dierckx

Tuur Dierckx ontpopte zich begin vorig seizoen met enkele belangrijke goals en assists tot één van de publiekslievelingen van het Jan Breydelstadion, maar na Nieuwjaar kwam de jonge aanvaller nauwelijks nog voor in de plannen van Michel Preud’homme. Bovendien loopt zijn contract binnen een jaar af en wil hij niet verlengen.

Daardoor lijkt hij te zullen vertrekken en volgens Het Laatste Nieuws zal er snel uitsluitsel komen over zijn toekomst. Dierckx zou met twee clubs in gesprek zijn en donderdag of vrijdag al een keuze maken. Het Nieuwsblad plakt ook namen op die clubs.

Zij schrijven dat Lokeren en Antwerp de speler er graag bij zouden willen. Die laatste club zou ook heel ver willen gaan om Dierckx binnen te halen. Ook vanuit Nederland zou er interesse zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws