Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Turkse vicekampioen springt in de dans voor Diaby’

'Turkse vicekampioen springt in de dans voor Diaby'

Abdoulay Diaby vond in zijn eerste seizoen bij Club Brugge 16 keer de weg naar doel en kroonde zich zo tot topschutter van Blauw-Zwart. Nadeel hierbij: de goeie prestaties van de Franse Malinees zijn ook de buitenlandse clubs niet ontgaan.

Eerder kon je op BlauwZwartFans al lezen dat zowel Galatasaray als Betis Sevilla informeerden naar Diaby. De Spaanse middenmoter zou zo’n 7 miljoen euro veil hebben voor de Brugse spits, terwijl Galatasaray Ryan Donk en 3,5 miljoen euro wil bieden voor Diaby.

Volgens het Turkse Takvim heeft nu ook Fenerbahçe zich gemeld voor de aanvaller van Club Brugge. Omdat de kans reëel is dat Robin van Persie de Turkse vicekampioen deze zomer verlaat, wordt er nu al aan mogelijke vervangers gedacht. Naar verluidt wil Fenerbahçe zo snel mogelijk handelen, maar het is natuurlijk nog maar de vraag of Club zijn goalgetter zomaar zal laten gaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws