Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Torino richt zijn pijlen op Brugse verdediger’

'Torino richt zijn pijlen op Brugse verdediger'

Club Brugge is vastberaden om zijn sterkhouders van afgelopen seizoen in Jan Breydel te houden, maar vanzelfsprekend is er heel wat interesse in de talentvolle spelerskern van Michel Preud’homme. Zo wordt Abdoulay Diaby gelinkt aan zowel Galatasaray als Real Betis. En ook enkele defensieve pionnen zijn gegeerd wild op de transfermarkt.

Torino FC heeft interesse in de diensten van Thomas Meunier. De Italianen zien naar alle waarschijnlijkheid Bruno Peres voor minstens 10 miljoen euro vertrekken en zien in de Brugse rechtsachter een geschikte opvolger voor Peres. Al is Lorenzo De Silvestri van Sampdoria wel hun eerste keuze. Dat meldt GianlucaDiMarzio.

Meunier gaf eerder al aan dat hij bij Club Brugge wil blijven. Hij droomt immers van de Champions League. De 24-jarige verdediger vertoeft momenteel met de Rode Duivels op het EK in Frankrijk en staat normaal gesproken straks in de basis tegen Ierland. Eventuele aanbiedingen zal de international pas na het EK bekijken. Hoe dan ook lijkt een overgang naar een Italiaanse middenmoter niet meteen een reden om de deur in Jan Breydel achter zich dicht te trekken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws