Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Topclub wil doordrukken voor Diaby’

Beroepscommissie heeft besluit genomen over Diaby

Club Brugge lijkt de komende dagen met Thomas Meunier een sterkhouder te zullen verliezen. Het bestuur en trainer Michel Preud’homme gaven al aan dat er verder niemand zomaar zal vertrekken, maar mogelijk wordt het hen lastig gemaakt om die belofte te houden.

Naast Meunier bleek vooral Abdoulay Diaby gegeerd te zijn op de transfermarkt. Zo werd hij de voorbije weken al gelinkt aan Real Betis en Galatasaray. Maar volgens HaberTurk is het een andere Turkse topclubs die zou doordrukken voor de Malinees, want Fenerbahçe zou hem willen binnenrijven.

De Turkse vicekampioen ziet binnenkort Robin van Persie vertrekken en het geld dat daardoor vrijkomt, zou het aanwenden om Diaby te halen. Trainer Vitor Pereira zou immers een grote fan zijn van de spits. Fenerbahçe zou ook al gesproken hebben met de entourage van de speler.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws