Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Thomas Meunier staat straks in de basis tegen Ierland’

'Thomas Meunier staat straks in de basis tegen Ierland'

De Rode Duivels verloren hun openingswedstrijd op het EK met 0-2 van Italië en moeten daardoor zaterdag vol aan de bak tegen Ierland. Marc Wilmots heeft aangegeven dat hij enkele positiewissels zal doorvoeren. 

Volgens Het Nieuwsblad zal Thomas Meunier de positie van Laurent Ciman innemen. “Niet zozeer omdat Ciman tegen Italië bij de slechtsten was, maar omdat Wilmots meer aanvallende impulsen langs de flanken wil. Daarvoor komt vooral Meunier in aanmerking. De speler van Club Brugge speelde zijn laatste wedstrijd op 22 mei, maar is helemaal fit na zijn dijblessure”, klinkt het.

De bondscoach wil echter nog niet in zijn kaarten laten kijken. “Behalve die eerste tegengoal heeft de defensie het goed gedaan tegen Italië. Niet alles was slecht. Ik ga nu kijken welke profielen ik ga opstellen tegenover het blok van de Ieren. Ik verwacht een andere animatie”, besluit Wilmots. “Een meer offensieve animatie ongetwijfeld”, voegt Het Nieuwsblad er met een flinke knipoog naar Meunier aan toe. Volgens diezelfde krant zullen wellicht ook Nainggolan en Lukaku uit de ploeg verdwijnen. Mertens of Carrasco en Batshuayi zouden hen vervangen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws